BUCHAREST GAMING WEEK

GAMES

ROMEXPO, Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1, Bucuresti, Bucuresti


Detalii eveniment

Ultimele jocuri video, gadget-uri și cei mai populari streameri la prima ediție Bucharest Gaming Week

Dedicat industriei creative care începe să reprezinte un pilon important pentru evenimentele din capitală, Bucharest Gaming Week aduce în perioada 23 – 28 ianuarie 2018, la București, cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume: pasionații de esports și gamerii dedicați. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB. Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români și conferințe educative. 

Evenimentul central se va desfășura la Romexpo în zilele 27 - 28 ianuarie 2018 cand vor avea loc  finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter StrikeGlobal Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, o ocazie unică de afirmare pentru jucătorii profesioniști din România.

 

Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, Bucharest Gaming Week oferă în cadrul evenimentului central experiențe cât mai variate gamerilor de toate vârstele: turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri.

 

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități printre care întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din Româniaexperiențe inedite în Virtual Reality (VR)și mobile gamescompetiții ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului și multe altele. Evenimentul va aduna cele mai bune echipe de sport electronic din regiune dar și companii de IT și studiouri de jocuri video care își desfășoară activitățile specifice în București. Bucharest Gaming Week se dorește a fi un festival dedicat pasionaților de jocuri video, sporturi electronice și echipamente aferente acestor activități.

 Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Detalii pe arcub.ro

 

Urmăriți-ne pe:    

Detalii pe www.arcub.ro

Descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS!

 

ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și al Zilelor Bucureștiului.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

GAMES

Nu mai exista alt eveniment la aceasta categorie!