SONG & FRIENDS

CONCERT

Ateneul Român, Str. Benjamin Franklin 1-3, Bucuresti


Detalii eveniment

Grupul Coral SONG

vine pe scena Ateneului Român

alături de prieteni dragi 

Duminică, 03 decembrie 2017, de la ora 20:00, sub bagheta tînărului dirijor Daniel Jinga, Grupul Coral SONG concertează la Ateneul Român. Nico, Aurelian Temișan, soprana Bianca Ionescu, grupul MundiColour, soprana Ana Cebotari și corul de copii Bravissimo condus de Elena Radu, TangoTangent, Ana Ungureanu, Ana-Maria Radu - invitații și prietenii noștri, ne vor însoți în călătoria noastră muzicală.

 

Încă din anii 70, în fiecare an, pe 15 decembrie, grupul Coral SONG organiza un concert special, ca o împlinire a unui an de repetiții, turnee și concerte. După dispariția prematură a conducătorului său Ioan Luchian Mihalea - Oanță, membrii grupului, din toate generațiile, din țară sau din străinătate, au continuat să se revadă, cel puțin o dată pe an, pe 15 decembrie, să cânte și să-și amintească de Oanță și pasiunea lor comună pentru muzică.

 

După relansare, Grupul Coral Song evoluează sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, care a preluat grupul în martie 2014. Membrii grupului SONG au găsit în Daniel Jinga un dirijor care a reușit să păstreze spiritul și sonoritatea grupului și cu care au în comun aceeași energie, aceeași bucurie de a cînta și dorință de a pregăti proiecte originale cu marca unică SONG.

 

Anul acesta la Ateneul Român, nu vor lipsi din repertoriu piese care au consacrat grupul SONG ca: „Iac-așa” sau „La Bamba”. Pe lîngă piese din zona pop-rock, introduse în repertoriu grupului în ultimii ani, precum Bohemian Rhapsody sau Proud Mary, anul acesta grupul va veni cu alte piese noi care să completeze călătoria muzicală pe care o face grupul în fiecare an.

 

Despre Grupul Coral SONG

Timp de 20 de ani, condus de Ioan Luchian Mihalea, SONG a reprezentat un fenomen prin sunetul său diferit de al oricărui grup coral cunoscut, prin repertoriul său variat care includea colinde și piese internaționale, prin prezența sa scenică originală și, mai ales, prin bucuria și verva cu care cânta.

După alți 20 de ani, la reunirea grupului, tânărul dirijor Daniel Jinga, al cărui profesionalism și carismă l-au apropiat de stilul SONG, a acceptat provocarea de a readuce pe scenă un anume tip de sunet și energia cu care Grupul Coral SONG și-a obișnuit publicul.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONCERT

Kamerata Kronstadt

22 martie - Sala Patria - BRASOV

Vrei să ne-ntalnim sâmbătă seara?

24 martie - Restaurant Elisabeta

Anatoly

25 martie - Sala Patria - BRASOV

Concert De la Maria Tanase la Edith Piaf

30 martie - Restaurant Elisabeta

Autobiografie. Începutul

31 martie - Restaurant Elisabeta

Artist in Residence | Classa operaia va in Paradiso

12 aprilie - Sala Mare ARCUB Gabroveni

Jazz On! Concert Adrian Nour

13 aprilie - Restaurant Elisabeta

La Familia - '' Poveste de cartier ''

21 aprilie - Arenele Romane

ARTIST IN RESIDENCE | 4’34’’ - MAURICE DE MARTIN TRIO

26 aprilie - Sala Mare ARCUB Gabroveni