Gourmet Show cu Chef Alex Cirtu

Gourmet Show cu Chef Alex Cirtu

SPECTACOL

Restaurant Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, Bucuresti


Detalii eveniment

Gourmet Show cu Chef Alex Cirtu

-spectacol culinar cu arome orientale -

 Sâmbătă, 30 martie 2019

 Ora 20:00

Un spectacol culinar  cu arome orientale!

Tip spectacol: culinar
Durata: 2h 
Componenta:
Chef Alex Cirtu

Pret Bilet: 35 lei

Sinopsis

Dragi gurmanzi si amatori de gusturi fine, Gourmet Show se intoarce in aceasta primavara, cu trucuri gastronomice inedite. Asadar, va invitam la o seara de neuitat, la o editie speciala a show-ului culinar, devenit deja o traditie pentru Restaurantul Elisabeta. Cu mic cu mare, alaturi de chef Alex Cirtu, vom deschide o noua serie de show-uri culinare, ne vom distra, gusta si invata sa pregatim preparate apetisante. Tematica serii de sambata, 30 martie, este in stilul oriental.

Maestrul bucatar, Alex Cirtu, ne va desfata seara cu preparate orientale. Cu experienta atat in domeniul invatamantului, cat si in ale gatitului, maestrul bucatar vine pregatit sa va impartaseasca tainele bucatariei printr-un meniu fierbinte, pregatit integral in prezenta dumneavoastra, condimentat cu tips&tricks pe care le puteti aplica in bucataria proprie. Pregatit sa lase secretele la o parte, chef este gata sa va transpuna in mijlocul experientei autentice.

Cu o activitate de peste 7 ani in domeniul HoReCa, chef Alex Cirtu, a inceput ascensiunea odata cu participarea la cel mai popular concurs de gatit din  lume, la prima sa editie in Romania, Masterchef. Ambitia si dorinta de afirmare intr-un domeniu nou, atractiv si mereu reinventabil, a fost ceea ce l-a determinat sa vrea sa exploreze si sa munceasca pe un  front comun cu bucatarii ce vor sa duca gastronomia romaneasca acolo unde-i este locul: la rang de excelenta ! Fiind un spirit competitiv, in cautarea progresului continuu, la scurt timp dupa incheierea competitiei culinare Masterchef, a reusit sa termine pe primul loc in cadrul  a doua Campionate Internationale de Gatit, unul in Arad, iar altul in Cluj. Odata cu-acestea a inceput sa se implice in cat mai multe evenimente culinare, care mai de care mai diversificate.

Gourmet Show” este un concept inedit marca Restaurantul Elisabeta, devenit o traditie, ce se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Conceptul reuneste maiestria unui bucatar chef care va impartasi, celor prezenti, din tainele bucatariei si ii va invata prepararea meniului tematic al serii, condimentat cu umor si buna dispozitie. “Gourmet Show” inseamna lectii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor si voie buna, preparate culinare delicioase pregatite chiar in fata participantilor! Cu alte cuvinte, va invitam la Restaurant Elisabeta sa “Gustam, ne distram, invatam!”.

Aveti posibilitatea ca in seara evenimentului sa comandati fie din meniul a la carte al Restaurantului Elisabeta, sau meniul tematic de mai jos. Daca alegeti ultima varianta, trebuie anuntat acest lucru inca din momentul rezervarii. Meniul tematic NU poate fi comandat in seara evenimentului.

Supa crema de linte, cu menta, lime si chipsuri de lipie libaneza

Adana Kebap cu Orez Basmati indian la aburi si salata cu iaurt, sfecla si castraveti

Baklava orientala, cu sirop cu apa de trandafiri

 

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

SPECTACOL

Nu mai exista alt eveniment la aceasta categorie!