INVITAȚIE LA DANS / INVITATION TO DANCE. OPEN CLASS CU RENATO ZANELLA

SPECTACOL

T. Excelsior - Sala "Ion Lucian", Str. Academiei nr.28 sector 1, Bucuresti, Bucuresti


Detalii eveniment

INVITAȚIE LA DANS / INVITATION TO DANCE este spectacolul-experiment pe care coregraful de renume mondial Renato Zanella îl propune publicului din România duminică, 18 noiembrie, de la ora 19.00 în Sala Ion Lucian a Teatrului Excelsior.

Spectacolul va fi încununarea studiului tinerilor dansatori care au fost selectați pentru ediția din 2018 a ATELIERELOR EXCELSIOR - DANS. Evenimentul va cuprinde trei părți:

Prima parte - un interviu cu public.

Jurnalista Eveline Păuna îl va purta printre amintiri pe coregraful cu o experiență de peste un deceniu în fruntea companiei de balet a Operei de Stat din Viena și a unui mandat la Opera din Atena. Renato Zanella este un nume important în lumea dansului, creațiile sale coregrafice fiind interpretate cu succes în toată lumea.

A doua parte - open class / demonstrație 

În a doua parte a evenimentului, maestrul Renato Zanella va explica viziunea sa coregrafică și înțelesurile de dincolo de mișcare.

A treia parte - momente coregrafice

Cea de a treia parte va fi compusă din momente coregrafice susținute de balerinii Atelierelor Excelsior-Dans, în coregrafia maestrului Renato Zanella.

*Evenimentul va fi bilingv - română-engleză, cu traducere simultană în căști

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

SPECTACOL

Russian Night cu Tania Popa

15 noiembrie - Restaurant Elisabeta