Gourmet Show cu Chef Odette

SPECTACOL

Restaurant Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, Bucuresti


Detalii eveniment

Show Gourmet cu Chef Odette

-pentru cei cu gusturi fine-

 

 Chef Odette ne va desfata cu preparate dulci senzationale (si nu numai), iar alaturi de aceasta, Monica Davidescu si fiica sa, Dora, ne vor incanta cu sarmul lor debordant.

Asadar, va invitam la o seara de neuitat, la o editie speciala a show-ului culinar, devenit deja o traditie pentru Restaurantul Elisabeta, “Gourmet Show”. Cu mic cu mare, alaturi de Chef Odette si invitatele sale speciale, Monica Davidescu si fiica sa, Dora, ne vom distra, gusta si invata sa pregatim preparate savuroase.

Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef. Absolventa a cursurilor Academiei Barilla, in Italia, Odette a impresionat gurmanzii, in cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite.

Monica Davidescu este o indragita actrita, cu un talent actoricesc desavarsit si o prezenta scenica inconfundabila. Dedicata, energica si imprevizibila, Monica Davidescu ne va molipsi cu dinamismul si umorul ei debordant. Cu siguranta nu vor lipsi nici interventiile sale pline de “substanta” in timp ce ii va fi ucenic devotat lui Chef Odette. Alaturi de cele doua, va fi si fiica Monicai Davidescu, Dora, obisnuita deja cu scena si performantele artistice.

 

Gourmet Show” este cel mai nou concept al Restaurantului Elisabeta, aflat deja la a 5-a editie, ce se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Conceptul reuneste maiestria unui bucatar chef care va impartasi, celor prezenti, din tainele bucatariei si ii va invata prepararea meniului tematic al serii cu charm-ul unui invitat special ce va condimenta cu umor si buna dispozitie. “Gourmet Show” inseamna lectii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor si voie buna, preparate culinare delicioase pregatite chiar in fata participantilor! Cu alte cuvinte, va invitam la Restaurant Elisabeta sa “Gustam, ne distram, invatam!”.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

SPECTACOL

Russian Night cu Tania Popa

1 februarie - Restaurant Elisabeta

TEO, VIO SI COSTEL - 100% PARERI

16 februarie - Sala Palatului

SATRA - Noi Tiganii

17 martie - Sala Palatului