Concert Nicole Cherry

CONCERT

Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti, Bulevardul Republicii, 65, Ploiesti, Ploiesti


Detalii eveniment

Nicole Cherry este considerata cea mai buna voce din tara si a reusit sa devina noul "icon" in showbiz-ul autohton, dar si cel international. Pe 22 februarie 2018 va concerta live la Ploiesti alaturi de band-ul ei.

Aparitii ei televizate au trecut la un nivel inalt, cu o rapiditate de neimaginat. Astfel, Nicole a participat la show-ul "Te cunosc de undeva", in calitate de invitat, iar, mai apoi, in cea de concurent, unde am putut sa o vedem in diferite ipostaze, interpretand personaje din lumea muzicala. Aceasta emisiune i-a oferit si oportunitatea de a-si descoperi talentul actoricesc, venit, parca, din nastere. 
Totodata, Nicole Cherry nu a ratat aproape niciun premiu, in cadrul celor mai importante premii muzicale de la noi - Romanian Top Hits Awards, Mamaia Music Awards, Romanian Music Awards, Media Music Awards. 
Cel mai important featuring, de pana acum, il reprezinta cel cu Mohombi, artistul de talie internationala, care a creat special piesa "Vive la Viva", pentru talentata noastra artista. Vocea lui Nicole Cherry l-a cucerit iremedial, drept dovada vom mai auzi, de cei doi, in aceasta formula muzicala. 
A urmat single-ul "Cuvintele tale", parte din cel mai mare show de arte, din Romania, FESTIGAL. Piesa a avut un start-up fulminant, in prezent avand aproape 20 de milioane de vizualizari. 

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONCERT

Artist in Residence | Nicolas Simion Group

7 iunie - Sala Mare ARCUB Gabroveni

Artist in Residence | Lee Konitz Quartet

17 iunie - Sala Mare ARCUB Gabroveni

Late Night Journey

23 iunie - Sala Rapsodia

Late Night Journey

24 iunie - Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti

Namaste India

9 iulie - Teatrul Elisabeta

AL DI MEOLA - OPUS 2018

27 noiembrie - Sala Palatului

Craciun Vienez

22 decembrie - Sala Palatului