MAGNIFIQUE - CABARET SHOW

CABARET

Chandelier by Bamboo, str. Tuzla nr 50, Bucuresti


Detalii eveniment

MAGNIFIQUE – spectacolul de cabaret care va reînvia Micul Paris . 

                Teatrul de Cabaret si Variete continua seria   spectacolelor de cabaret „ MAGNIFIQUE” , pe data de 17 Noiembrie ora 20.00 in una din locatiile exclusiviste din Bucuresti , Chandelier by Bamboo din str. Tuzla nr 50.

MAGNIFIQUE – glamour, pasiune si senzualitate , un spectacol in regia lui Stelian Milu in care cantareti, magicieni, actori, 10 balerini, , 130 de costume create special de catre brandul MIAU by Clara Rotescu vor reînvia Micul Paris de altadata.

                  Surpriza acestui spectacol consta in implicarea ca si cantareata a cunoscutei actrite, Diana Dumitrescu. Cea care a interpretat magistral rolul Reginei din filmul cu acelasi nume difuzat de PRO TV va urca pe scena alaturi de Emilia Musala, Dorina Vasilashko, Stelian Milu si singura magiciana din Romania, Cristina Strecopîtov intr-un spectacol extraordinar si surprinzator.

                 Fiecare tablou al spectacolului Magnifique are propria poveste, combinand miscarile clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, in imagini imbracate in lumini seducatoare

 

Preturi bilete

Biletele pentru seria de show-uri Magnifique de la Chandelier by Bamboo ale Teatrului de Cabaret si Variete vor avea preturi cuprinse intre 98 si 192 lei.

 

Biletele sunt disponibile online pe bilet.ro, iabilet.ro,  precum si la Chandelier by Bamboo din str Tuzla nr 50  

LE PETIT PARIS - 98 lei – intrare spectacol, loc la masa de 10 persoane pozitionare premium, include un aperitiv si un pahar de vin alb/rosu

 

VIVANT - 142 lei - intrare spectacol, loc la masa de 10 persoane pozitionare top - premium, include un aperitiv, un fel principal si un pahar de vin alb/rosu

 

IMPERIAL - 192 Lei - intrare spectacol, loc la masa de 10 persoane linga scena (ce ofera o vizibilitate exceptionala a spectacolului) , include un aperitiv, un fel principal, un platou de branzeturi, un desert  si un pahar de prosecco.

 

ATENTIE: Dupa orele 21.00 nu se mai permite accesul in sala. Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CABARET

Nu mai exista alt eveniment la aceasta categorie!