Calatorie muzicala pe aripile vantului

COPII

Teatrul Elisabeta, Blv. Regina Elisabeta nr.45, Bucuresti


Detalii eveniment

Calatorie muzicala pe aripile vantului – Sambata, 13 mai, ora 11:00

Tip spectacol: Spectacol muzical pentru copii| Durata: 1h (fara pauza)

Preturi bilete: 25, 35 Lei | 

 

PAM PAM – teatru muzical educativ pentru copii te invita intr-o “Calatorie muzicala pe aripile vantului”

Scenariul; Victor Mihalache
Muzica; Radu Mihalache
Actori: PIA- Marina Fluerasu
VIO- Nicoleta Moscalenco
KITO- Alexandru Fainisi
VANTUL- Vlad Ianus

 

 

Calatorie muzicala pe aripile vantului – Despre ce este vorba in piesa:

PAM PAM  pornește într-o “Călătorie muzicală pe aripile Vântului!”

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită SAMBATA 13 MAI ORA 11, la Teatrul Elisabeta la spectacolul “CĂLĂTORIE MUZICALĂ PE ARIPILE VÂNTULUI”!

Biletele se pot achiziționa și rezerva www.teatrulelisabeta.ro, telefon 0727.703.703.

“Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este un musical educativ, după un scenariu original, în care micii și marii spectatori sunt purtați într-o călătorie muzicală in diferite colțuri ale lumii.

Un spectacol pentru întreaga familie care cucerește prin firul epic al poveștii, prin pasajele muzical-coregrafice, dar și prin costumele special realizate. Spectacolul este o poveste frumoasă și educativă în care toți cei prezenți descoperă lecții de viață cu adevărat importante în relațiile interumane.  

În “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”, cei trei prieteni de joacă – Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) – doresc să meargă ]n vacanță, dar nu reușesc să se decidă unde. Astfel se hotărăsc să facă un spectacol: „Mascotele au talent” pentru a decide: vacanța o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, iar mascotele ursulețul Pam-Pam și pinguinul Bum-Bum, cei doi simpatici umflăței, sunt luate pe sus de Vânt și trebuie salvați! Pia, Vio si Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicală în căutarea prietenilor lor, mascotele!

Trupa PAM PAM este formată din cinci prieteni – Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum – care și-au propus să dea un alt sens jocului scenic aducând copiilor prin poveștile lor muzical-educative zâmbete și bună dispoziție, dar și trezindu-le interesul de a descoperi diferite curiozități puse pe portativ cu talent și dibacie de autorii textelor și compozitorii melodiilor. Spectacolele de musical pentru copii ale trupei PAM PAM sunt pline de energie, inedite și antrenante prin jocul actorilor, originale prin compozițiile muzicale și prin textele special scrise pentru cei mici. PAM PAM aduce prin spectacolele sale magia copilăriei la orice vârstă”, spune Dana Daisy Toma, inițiatorul proiectului de teatru, PAM PAM.

Scenariul original, coregrafiile ușor de învățat, muzica antrenantă, vocile cunoscute în coloana sonoră ale unor artiști precum Luminița Anghel, Mediana Vlad (soprană), Cătălina Cârțan (vocea din filmele Disney), sunt argumentele care conving să vii și să revii la spectacolele PAM PAM.

Ești deci gata de călătorie? Pune în bagajul de drum imaginația și zboară cu noi pe armonii de cântec din România spre Egipt, Spania și Mexic!

 

Urmărește-ne și pe:

SITE: www.pam-pam.ro

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

 

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela Events, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri media: Magic FM, Ioana, Femeia de Azi, www.eva.rowww.kidsout.rowww.qbebe.rowww.printesaurbana.rowww.mamicaurbana.rowww.agendaculturala.rowww.calendarulcopiilor.rowww.mamicaactiva.com,  familiafericita.wordpress.com.

 

CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma

Telefon: 0720.153.311

E-mail: contact@pam-pam.ro

 

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

COPII

Ateliere de jocuri teatrale și construcție de marionete

24 martie - Teatrul de Animatie Țăndărică - Sala Atelier

Ateliere de jocuri teatrale și construcție de marionete

25 martie - Teatrul de Animatie Țăndărică - Sala Atelier

Ateliere de jocuri teatrale și construcție de marionete

31 martie - Teatrul de Animatie Țăndărică - Sala Atelier

Ateliere de jocuri teatrale și construcție de marionete

1 aprilie - Teatrul de Animatie Țăndărică - Sala Atelier

Fluturi si oameni

21 aprilie - Sala Rapsodia