Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kg

CONFERINTA

Teatrul Elisabeta, Blv. Regina Elisabeta nr.45, Bucuresti


Detalii eveniment

Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kg

28 ianuarie 2017, ora 11.00

 

NATURAL. SĂNĂTOS. SIGUR

 

 

Dieta-Minune chiar există! Întâlnire deosebită cu Anca Bejan,  autoarea cărții „Dieta-Minune” (http://dietaminune.weebly.com/), și un medic specialist. Îți punem la dispoziție toate dovezile de care ai nevoie și te învățăm ce ai de făcut pentru a-ți întâlni și tu greutatea ideală!

 

 

Îți este dezvăluit secretul. Vei reuși în sfârșit să ieși învingător în lupta cu kilogramele în plus. Și asta e doar un bonus. Dieta-Minune aduce bucuria în viața ta, din multe alte puncte de vedere.

 

Vei trăi inteligent și vei atinge și tu greutatea ideală, bucurându-te în continuare de viață. Poți scăpa de surplusul de kilograme fără să renunți la plăcerile culinare și fără să te frustrezi în nici un fel.

 

Dieta-Minune chiar există! Anca Bejan îți spune povestea celor 60 de kilograme pierdute fără medicamente, fără suplimente nutritive, fără operații sau intervenții de orice alt fel. Invitatul special al întâlnirii este un medic specialist care spune toate secretele despre alimentație.

 

Vino și tu să te înscrii în cea mai mare și frumoasă comunitate din România și să faci parte din fenomenul care va revoluționa planeta! Am folosit numai vorbe mari, dar am toate motivele!

 

Bilete (65 de lei) sunt disponibile la casa de bilete a Restaurantului Elisabeta (Blv. Regina Elisabeta nr. 45, București, rezervări la tel: 0724.323.132 / 0727.703.703) și online, pe www.RestaurantElisabeta.ro și www.Bilet.ro

 

Un eveniment cu sprijinul deosebit al Restaurantului Elisabeta și Ziarul Click! Alți parteneri: Neby Fitness Foto Style, Luxury Photo Video, salonul de remodelare corporală Keiko, salonul Yofi Hair Academy, creatoarea de modă Simona Iacob și Clara Ilie PR Agency.

 

 

 

Despre Restaurantul Elisabeta:

Construită în stil eclectic, clădirea în care se află Restaurantul Elisabeta este un monument arhitectural, ce datează din anul 1912, fiind una dintre cele mai semnificative clădiri și reprezentând stilul arhitectural al epocii. La sfârșitul secolului al XIX-lea – începutul secolului al XX-lea, arhitectura orașului începea să prindă contur la parametrii exigențelor occidentale, clădirea Restaurantului Elisabeta făcând parte din configurația clădirilor ridicate la standarde europene, monumente ce mărginesc de-o parte și de alta Bulevardul Elisabeta.

 

Ridicată de către arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneză Jules de Waldberg, acesta a insuflat din punct de vedere arhitectural stilul eclectic al artei occidentale prin ansamblul elementelor de design care țin atât de modernism, artdeco, cât și de clasicism. De-a lungul timpului, clădirea a reprezentat sediul mai multor importante instituții ale statului, cum ar fi Clubul Austro Ungar și Micul Senat al României.

 

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONFERINTA

JERTFA UNIRII NOASTRE - Dan Puric

27 martie - Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca

Marile Întâlniri - Dumitru Constantin Dulcan

2 aprilie - T. Excelsior - Sala Mare