TOC TOC - Constanta

TEATRUL AVANGARDIA

Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta, Bld. ALexandru Lapusneanu, nr. 1, Constanta


Detalii eveniment

TOC TOC

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, ajunge la Constanta pe1 martie, de Martisor, spectacolul de teatru care a innebunit de ras tot mapamondul - cea mai de success comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!

Iti imaginezi cum e sa te pomenesti in sala de asteptarea a unui psihoterapeut impreuna cu 6 pacienti (Andrei Duban, Mihai Gruia Sandu, Anca Turcasiu, Andreea Samson, Victor Bucur, Doina Antohi) cu Tulburari Obsesiv Compulsive - TOC?

  • mania verificarilor,
  • mania calculatului,
  • fobia de microbi si boli,
  • fobia de a pasi pe linii,
  • obsesia pentru simetrie,
  • mania repetitiei

si altele pe care te invitam sa le descoperi in cea mai sarita de pe fix COMEDIE din lume TOC TOC! Si pe langa cei sase pacienti, bine intentionat, insa mereu depasit de situatie, un asistent in ton cu ultimele tendinte ale modei (Daniel Burcea).

Hai sa razi in hohote alaturi de Alba - o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra (Andreea Samson), Dan - un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), Bob - un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Victor Bucur), Maria - o habotnica ce are si mania verificarilor (Anca Turcasiu), Lili - o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si Fred - un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu!

Iar noua ne va face placere sa te vedem razand in sala de spectacol si, mai ales, sa stim ca vei ramane cu idea care constituie mesajul central al piesei - ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.

Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – TOC TOC se joaca cu mare success si in Romania unde in 3 ani a facut sa rada peste 10.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

TOC TOC,  comedia la care publicul nu se mai opreste din ras” - Wowbiz.ro

Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro si pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

TEATRUL AVANGARDIA

INTRIGA

22 martie - Teatrul Avangardia

INTRIGA

24 martie - Teatrul Avangardia

DEMNITATE - Ploiesti

26 martie - Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti

DEMNITATE - Constanta

27 martie - Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta

DEMNITATE

31 martie - Teatrul Avangardia

TOC TOC

31 martie - Teatrul Avangardia

DEMNITATE

1 aprilie - Teatrul Avangardia

INTRIGA

3 aprilie - Teatrul Avangardia

INTRIGA

13 aprilie - Teatrul Avangardia

CHAT CHAT CHAT - Ploiesti

19 aprilie - Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti

CHAT CHAT CHAT

20 aprilie - Teatrul Avangardia