Kratos-Lansare Album

SPECTACOL

Club Fabrica, Strada 11 iunie, nr 50 , Bucuresti, Bucuresti


Detalii eveniment

ASOCIAŢIA CULTURALĂ SPECTACOLART BUCUREŞTI

Prezintă

Concert de lansare al noului album Kratos alături de cvintetul „Bella Musica”

 Trupa Kratos va concerta pentru prima dată alături de cvintetul de coarde „Bella Musica”. Acest spectacol marchează lansarea albumului „Arlechino”, semnat de binecunoscuta trupa românească de dark metal şi va avea loc pe data de 6 mai, în Club Fabrica, situat pe strada 11 iunie, numărul 50, în Bucureşti.

 Formată în toamna anului 1996 de Daniel Dron, trupa Kratos a fost inclusă în genul gothic metal, fapt care a atras atenția ascultătorilor de muzică rock şi metal din țară, după ce a câştigat numeroase premii la festivaluri de gen din România.

Concertul de lansare din Club Fabrica va fi unul cu totul special, deoarece muzica metal va fi contopită cu muzica clasică. Este pentru prima dată când un grup românesc propune un astfel de show ascultătorilor, iar acest lucru se datorează dăruirii artistice şi talentului dovedit de cvintetul de coarde „Bella Musica”.

Cvintetul BELLA MUSICA

Cvintetul  Bella Musica împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru muzica, de la preclasic la contemporan, abordând lucrări ale unor compozitorilori celebrii: Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Antonin Dvorak, Bela Bartok, George Enescu.

Bella Musica are în repertoriu de asemenea și muzică de Jazz, pop,rock și muzică de film

În anul 2008, în cadrul Summit-ului NATO, Bella Musica a reprezentat România  la Budapesta, printr-un recital din repertoriul românesc.

 

Pret bilet : 20 ron

Bilete pe www.bilet.ro

Parteneri: Asociatia ESCU, Bilet.ro, Sfera Décor, Insart & Events SRL, Delta-Print SRL

Parteneri media : Plus Communication, RTV, Rock FM

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

SPECTACOL

Gourmet Show cu Chef Alex Cirtu

23 februarie - Restaurant Elisabeta

SATRA - Noi Tiganii

17 martie - Sala Palatului

Russian Night cu Tania Popa

22 martie - Restaurant Elisabeta