Jazz On! Concert Adrian Nour

Jazz On! Concert Adrian Nour

JAZZ/POP

Restaurant Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, Bucuresti

22 noiembrie 21:00


Detalii eveniment

Jazz On!

-Spectacol muzical Adrian Nour-

Data: Vineri, 22 noiembrie 2019

Ora: 21:00

Locatie: Restaurant Elisabeta

Tip spectacol: spectacol de jazz

Componenta:

Adrian Nour – voce

Ovidiu Chico Cristian - tobe

Alexandru Borsan – clape

Ciprian Pop – chitara

Adrian Flautistu – bass

 

Pret Bilet: 59 lei

Sinopsis

Serile de jazz pline de vitalitatea, spontaneitatea si virtuozitatea unor solisti renumiti sunt deja o obisnuinta pentru Restaurant Elisabeta. Insa de aceasta data, va propunem un concert cu totul inedit: voce inconfundabila, charisma fascinanta, repertoriu complex si variat. Cum, inca nu ati ghicit?

Doamnelor si domnilor, pe scena Restaurantului Elisabeta revine un virtuoz al jazz-ului si un showman impresionant: Adrian Nour.

“Jazz On” este un regal muzical-artistic in care cele mai fredonate melodii de jazz vor prinde din nou viata prin vocea impresionanta a lui Adrian Nour si abilitati impecabile ale instrumentistilor sai (Alexandru Borsan-clape, Ciprian Pop-chitara, Adrian Flautistu-bass, Iulian Nicolau-tobe). Intr-o maniera rafinata si originala, cu o prezenta scenica captivanta, Adrian Nour reuseste, de fiecare data, sa ofere iubitorilor de jazz momente memorabile. Despre Adrian Nour pot fi spuse multe, cariera sa muzicala dar si actoriceasca fiind extrem de vasta. De referinta ar fi faptul ca acesta incepe sa cante in timpul facultatii alaturi de Puiu Cretu, ca mai apoi sa devina solistul trupei “Avantgarde” si sa lanseze alaturi de ei albumul “Nu renunta”. In 2013 participa la “Vocea Romaniei” si ajunge pana in finala concursului. In prezent, performeaza pe marile scene din Romania unde muzica si talentul sau actoricesc se imbina intr-un mod absolut incantator.Haideti alaturi de Adrian Nour la o seara de jazz autentic vineri, 22 noiembrie, ora 21:00!

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

JAZZ/POP

ELISA

25 noiembrie - Green Hours jazz-cafe