ZIUA NECUNOȘTINȚEI | THE DAY OF THE UNKNOWN | Concert de Alex Ștefănescu | FITPTI 2019

ZIUA NECUNOȘTINȚEI | THE DAY OF THE UNKNOWN | Concert de Alex Ștefănescu | FITPTI 2019

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU PENTRU PUBLICUL TANAR

Cafeneaua Fika, Pta Unirii nr.7, Iasi


Detalii eveniment

Unteatru București

ZIUA NECUNOȘTINȚEI THEDAY OF THE UNKNOWN

Concert de Alex Ștefănescu

"Scriumelodii tembele, atipice și rebele, care sună bine și au glume în ele,inteligente și amuzante, deloc vulgare și nici pe departe pedante, ușorsexuale, dar în limite normale, ironizând comportamente uzuale, urbane, mondeneși cotidiene. Jonglez cu vocabular ce merge la teatru, dar și la pahar, laterasă sau în bar. De la școlar până la octogenar sprințar, pentru cei singurisau cei cu pereche, pică bine în ureche, îndemnând la râs și desfătare sauadâncă contemplare, fără a fi mult și gros ori didactic-serios. De meserie suntactor, cu cântec pe interior, nici verde și nici necopt, născut în august ’88,la București. Am o mie povești cântate, jucate, de chitară alintate, pe ritm depop, folk, reggae, rap și rock, despre căutarea ce-ți dă play la joc." Alex Ștefănescu

Ziua Necunoștințeie un concert care propune o călătorie muzicală pe străzile sufletuluiuman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, doar cu ochitară acustică. Acesta ironizează fin comportamentul uman, în dorința de a-iajuta pe omeni să se gândească la ce este cu adevărat important pentru ei, întimp ce se distrează copios.

AlexȘtefănescu a participat în anul 2017 la emisiunea de televiziune iUmor, iar momentullui a strâns online într-un an 1,6 milioane de vizualizări. Un an mai târziu, aajuns în finala emisiunii "Românii au talent", propunând 3 piesegrupate ulterior în EP-ul "Trilogia despre România".

Sâmbătă, 5 octombrie, ora 22, Sala Fika - Teatru pentru insomniaci

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

FITPTI

Nu mai exista alt eveniment la aceasta categorie!