Russian Night cu Tania Popa

SPECTACOL

Restaurant Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, Bucuresti

15 noiembrie 21:00


Detalii eveniment

Tip spectacol: muzica ruseasca

Componenta:

  • Tania Popa
  • Marian Hancu – pian

Pret Bilet: 39 lei

 

Sinopsis

Era o vreme, nu foarte demult, in care cultura interbelica romaneasca era vizibil atinsa de influente rusesti. Sa ne intrebam bunicii daca exista biblioteca fara vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Opera fara vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde sa nu se danseze macar vreun Kazachok.

O muzica ce nu necesita prea multe prezentari. Oricine stie ca ascultand muzica ruseasca te poti trezi plangand sau fredonand ( chiar nestiind versurile), te poti trezi dansand sau pur si simplu razand. Muzica ruseasca te incarca cu un sir nesfarsit de sentimente. De fapt asta si trebuie sa se intample atunci cand asculti muzica in general! Sa ne umplem de bucurie, melancolie si veselie alaturi de inconfundabila voce a indragitei actrite Tania Popa, care a cucerit cu talentul sau inimile publicului.

Vineri, 22 martie, de la orele 21:00, Restaurant Elisabeta va asteapta cu portile deschise pentru a va bucura de recitalul  “Russian Night”, cu cantece traditionale rusesti, dans si voie buna, in compania Taniei Popa.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

SPECTACOL

Nu mai exista alt eveniment la aceasta categorie!