Asta e ziua ta

CONCERT

Restaurant Elisabeta, Bulevardul Regina Elisabeta 45, Bucuresti

8 martie 21:00


Detalii eveniment

Cadouri pentru norocosi de la SanoVita si Touch Antibacterial la Restaurantul Elisabeta 

Tip spectacol: muzica interbelica

Componenta: Silviu Biris si Mircea Band

Pret Bilet: 139 lei (bilet intrare + meniu tematic)

 

Sinopsis

Astazi e ziua ta! Una dintre cele mai frumoase zile ale anului. De ce? Pentru ca este vorba despre ceea ce e mai sublim, despre femei. Restaurantul Elisabeta a pregatit o seara cu totul speciala si de neuitat. O seara cu bucate special alese si muzica de petrecere.

Asadar, vineri, 8 martie, ora 21:00, va invitam la o calatorie muzicala interbelica plina cu flori de primavara si acorduri ale celebrelor melodii : Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Coşarul, Fetite dulci ca-n Bucuresti.

Pe parcursul calatoriei, muzica si voia buna vor fi asezonate cu preparate culinare de epoca concepute si pregatite special pentru acest eveniment de Chef-ul Restaurantului Elisabeta.

Silviu Biris este un artist plurivalent care va va delecta cu un spectacol interactiv, folosindu-se in acest sens de voce, actorie, step si dans.

Pe parcursul concertului, artistul va canta atat pe scena, cat si printre cei prezenti, invitandu-i constant la dans

Repertoriul lui Silviu Biris cuprinde melodii celebre (asa-zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil mai ”miscat”, de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tango-uri. Pe langa celebrele melodii “Zaraza”, “Uite-asa as vrea sa mor”,  Casuta noastra” sau “Cel mai frumos tango din lume”, spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite cum ar fi “Cosarul” sau “Fetite dulci ca-n Bucuresti”.

Dress code: Tinuta interbelica- va fi premiata cea mai inspirata tinuta

 

 

 

Meniu “Astazi este ziua ta!”

Prosecco welcome

Platou aperitive

Zacusca cu branza de burduf si urechi de lemn

Parjoale de curcan parfumate cu sos de iaurt cu menta

Praz umplut cu icre

Branza de capra in crusta de ierburi si nuci

Carpaccio din piept de rata pe pat de rucola cu sos Pesto

Rafaello de masline in crusta de panko

 

Fel principal

Rulada de curcan in stil interbelic si mix de salata verde cu honey lemon vinaigrette

Muschiulet de miel aromatizat, servit cu orez si salata de legume

File de salau in crusta de maioneza cu pomme si cartofi duchesse

Medalion de porc servit cu ciuperci de padure  servita cu salata verde de primavera

 

Desert:

Desert special de 8 martie

Varianta Ovo Lacto Vegetarian/ Post

Zacusca cu branza de burduf si urechi de lemn

Parjoale de dovlecel parfumate cu sos de iaurt cu menta

Praz umplut cu pasta de branza

Branza de capra in crusta de ierburi si nuci

Ciuperci haiducesti

Rafaello de masline in crusta de panko

 

Vanata umpluta cu legume si rosii uscate, gratinata cu mozarella

Salata Rucolla cu rosii cherry si parmezan

Desert:

Desert special de 8 martie

Pretul nu include taxa de 10% pentru serviciile ospatarilor

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONCERT

O traznita in concert | RALUCA GUSLICOV

22 februarie - Cafeneaua Actorilor

Concert Ad Libitum Voices

1 martie - Restaurant Elisabeta

O trăznită în concert

6 martie - Restaurant Elisabeta

Ducu Bertzi

8 martie -

Ada Milea: Republica Mioritică România

8 martie - Green Hours jazz-cafe

Muzică fără anotimp

12 martie - Teatrul Elisabeta

Fuego

20 martie -

FOLK DE COLECTIE la Buzau

23 martie - Casa de Cultura a Sindicatelor Buzau

Te cunosc din mahala

23 martie - Restaurant Elisabeta

Muzica in primavara

29 martie - Restaurant Elisabeta

NELU VLAD si formatia AZUR

21 aprilie - Sala Palatului