LOST IN THE STARS

JAZZ/POP

Sala Mare ARCUB Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84-90 cu corespondent in strada Gabroveni nr. 50-53, Bucuresti, Bucuresti


Detalii eveniment

LOST IN THE STARS

Sanda Weigl (voce)

Lucian Ban (pian)

Mat Maneri (violă)

Sanda Weigl încheie turneul său „Lost in The Stars” din România cu un concert la ARCUB. După ce a fost prezentat la Barbes Brooklyn, în New York, la BKA-Theater și Berliner Ensemble din Berlin și în diferite orașe din România, proiectul Lost in the Stars aduce marți, 27 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Mare ARCUB, muzica lui Kurt Weill într-o reinterpretare unică alături de pianistul de jazz Lucian Ban și violistul Mat Maneri. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Artista de origine română, care a colaborat cu nume precum Nina Hagen, Pina Bausch și care a pus cântece lăutărești pe muzica lui Tom Waits, Sanda Weigl aduce în luna noiembrie, în România, o serie de concerte în Satu Mare, Cluj, Bistrița, Brașov, Târgu Mureș și București, care prezintă unul dintre cele mai speciale proiecte ale sale, Lost in The Stars.

Lost in The Stars – The Music of Kurt Weill este un spectacol de cabaret și jazz care prezintă cântece ale culturii germane expresioniste în interpretarea celor trei muzicieni- Sanda Weigl, Lucian Ban și Mat Maneri. Piese din „Opera de trei parale”, precum și alte compoziții semnate de Kurt Weill sunt radical reimaginate într-un program care trece prin elemente de cabaret și muzică clasică de avangardă a secolului XX combinate cu jazzul specific orașului New York.

Pret bilet 35 lei / 25 studenti

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

JAZZ/POP

MARIA RĂDUCANU / KRISTER JONSSON / MICHAEL GRIENER

21 august - Green Hours jazz-cafe

RC & The Melody Makers | modern jazz / avant-garde

22 august - Green Hours jazz-cafe

Jazz On! Concert Adrian Nour

11 octombrie - Restaurant Elisabeta