Cezar Ouatu - Craciunul Regal editia a V-a

CONCERT

Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti, Bulevardul Republicii, 65, Ploiesti, Ploiesti


Detalii eveniment

Concertul extraordinar “Craciunul Regal˝ se afla cu mandrie la a 5-a editie dupa succesul primelor patru editii organizate ca eveniment unic la Sala Coloanelor a Palatului Culturii, Sala Europa a Palatului Administrativ Ploiesti, Esplanada Palatului Culturii si respectiv Casa de Cultura a Sindicatelor . Acest eveniment-concert este bazat pe spectacolul vocal-instrumental oferit de Cezar Ouatu alaturi de RPS Orchestra , Grupul Vocal ˝Carmen Sylva˝, invitatii si prietenii sai sub bagheta dirijorului Zefir Brezeanu .

Cele mai frumoase coloane sonore ( Romeo si Julieta, Nasul ) , colindele romanesti traditionale , cantecele de Craciun internationale precum si prelucrarile din teme clasice se vor regasi in aceeasi seara interpretate sub forma unei calatorii muzicale, traind astfel , armonia si atmosfera magica a iubirii si a Craciunului de la New York la Londra (Have yourself a merry little christmas) , de la Viena la Roma (Caruso , Nessun dorma) , de la Paris (Cantique de Noel) la Barcelona (Feliz Navidad) si bineinteles superbele Colinde sacre (Ave Maria , O ce veste minunata, La Betleem colo-n jos). Vor fi momente muzicale inedite plus multe alte surprize !!!

Acest nou concept de concert de Craciun il are protagonist pe Cezar Ouatu in calitate de producator muzical, regizor, pianist si interpret (contratenor , bariton , tenor) , RPS Orchestra alcatuita din tineri instrumentisti de cel mai inalt nivel profesional, Grupul Vocal ˝Carmen Sylva˝ alcatuit din tineri interpreti vocali, elevi ai Colegiului de Arta ˝Carmen Sylva˝, invitati de seama si mai ales tinere talente promovate si educate din punct de vedere vocal chiar de Cezar Ouatu , totul sub bagheta magica a maestrului Zefir Brezeanu ..

Concertul ˝Craciunul Regal˝ este un concert-eveniment muzical dorit si sustinut de Cezar Ouatu in orasul sau natal de care este foarte legat din punct de vedere cultural si social. Acest proiect muzical a ajuns cu mandrie la cea de a 5-a editie datorita publicului numeros, partenerilor si oamenilor de cultura ce sustin excelenta.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONCERT

Ada Milea: Republica Mioritică România

1 mai - Green Hours jazz-cafe

Concert Ada Milea & Alex Neagu

4 mai - Green Hours jazz-cafe

Edvin Marton - The RockSymphony

16 mai - Sala Palatului

LIVE LA SALA PALATULUI - CONCERT ANIVERSAR FUEGO

15 noiembrie - Sala Palatului