dublu concert - Sanem Kalfa / George Dumitriu ---„Dance”

JAZZ/POP

Sala Mare ARCUB Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84-90 cu corespondent in strada Gabroveni nr. 50-53, Bucuresti, Bucuresti


Detalii eveniment

Colaborări de jazz în premieră, lansări discografice și nume internaționale pot fi ascultate live din toamnă la ARCUB, în cadrul Artist in Residence, anunță noul curator al stagiunii, saxofonistul Cristian Soleanu.

Inițiat în toamna anului 2016, programul de jazz de la ARCUB, Artist in Residence, invită în fiecare sezon un artist român să curatorieze o serie de concerte de jazz bilunare, pe o temă aleasă de el însuși. După ce primele două sezoane au prezentat un program de concerte selecționate de Lucian Ban, respectiv Mircea Tiberiana treia stagiune de jazz Artist in Residence este curatoriată de Cristian Soleanu și va prezenta, în perioada septembrie 2018 – iunie 2019, o serie de concerte de jazz pe tema „Jazzul – O istorie vie”.

Un element nou în programul de jazz de la ARCUB este încercarea noului curator de a apropia publicul față de muzica bazată pe improvizație prin inițierea unor discuții între spectatori și muzicieni. „Intenționez ca, în măsura în care artiștii vor fi de acord, să inițiez după fiecare concert un scurt dialog între public și muzicieni”, anunță Cristian Soleanu.

 

Prima parte a stagiunii Artist in Residence 2018-2019 conține o serie de șase concerte organizate în perioada septembrie – decembrie 2018, la Sala Mare ARCUB. Titlurile proiectelor ce vor fi prezentate în acest sezon la Artist in Residence adună laolaltă muzicieni din comunitatea internațională de jazz, unele dintre ele fiind însoțite și de lansări discografice.

Pret bilet 35 lei / 25 studenti

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

JAZZ/POP

Jazz On! Concert Adrian Nour

22 februarie - Restaurant Elisabeta

Artist in Residence | PETRICĂ ANDREI TRIO - “JOY OF LIFE”

28 februarie - Sala Mare ARCUB Gabroveni

Artist in Residence | M.A.P. MEZQUIDA-AURIGNAC-PRATS

21 martie - Sala Mare ARCUB Gabroveni

Jazz prin Bucuresti - Concert Aurelian Temisan

28 martie - Restaurant Elisabeta

Artist in Residence | BLUE NOISE | PORTRAIT

4 aprilie - Sala Mare ARCUB Gabroveni

Artist in Residence | JOHN BETSCH QUARTET

18 aprilie - Sala Mare ARCUB Gabroveni