Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary

CONCERT

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28, Bucuresti


Detalii eveniment

Boney M feat Liz Mitchell, concert aniversar

40 de ani de muzic─â, live la Sala Palatului

BONEY M feat Lis Mitchell, original lead singer, aniverseaz─â pe scena S─âlii Palatului printr-un spectacol full band, în data de 28 noiembrie, 40 de ani de când hit-urile ”By the rivers of Babylon” ╚Öi ”Rasputin” au cucerit lumea. Invitatul de marc─â este Ottawan, celebru mai ales cu "D.I.S.C.O.", "Hands Up (Give Me Your Heart)" ╚Öi ”Crazy music”.

“Let the words of our mouth and the meditation of our hearts / Be acceptable in thy sight here tonight/ By the rivers of babylon, there we sat down / Ye-eah we wept, when we remembered zion.” La 40 de ani de la momentul lans─ârii, la 40 de ani de când continu─â s─â se aud─â în boxe, în forma original─â sau remixat─â, ╚Öi s─â se descarce de pe site-uri specializate, hit-urile ”By the rivers of Babylon” ╚Öi ”Rasputin” vor r─âsuna live pe scena S─âlii Palatului în data de 28 noiembrie. Va fi un mega show aniversar Boney M feat Liz Mitchel, original leader singer.

Când spui Boney M, nu vorbe╚Öti de nostalgie sau doar de anii ‘70 ori ‘80. Muzica lor se propaga peste genera╚Ťii, iar hit-urile lor continu─â s─â fie recunoscute ╚Öi cântate de oamenii de toate vârstele, de pe întreg mapamondul. Au vândut mai mult de 150 de milioane de discuri ┼či s-au bucurat de succes mondial. Mai mult, trupa a facut istorie! În 1978, Boney M a fost prima trup─â din Occident care a concertat în Uniunea Sovietic─â, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordându-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova unde au avut loc zece concerte. „Rivers Of Babylon“ a fost cea mai de succes pies─â a trupei. La nivel mondial s-au vândut peste 4 milioane de single-uri. În 1979, când Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul în Irlanda, un milion de oameni au început s─â cânte piesa “Rivers of Babylon“, Farian sus╚Ťinând c─â, atunci, i s-a f─âcut pielea de g─âin─â.

La 40 de ani distan╚Ť─â, trupa (în formula sa f─âra fondator ╚Öi în feat cu Liz Mitchell) c─âl─âtore╚Öte ╚Öi urc─â pe scen─â bucurând live sute de mii de oameni. Întrebat─â care este secretul prin care muzica Boney M a rezistat probei timpului ╚Öi schimb─ârii enorme din industria muzical─â, Liz Mitchell spune: “Cred c─â, din fericire, am evoluat odat─â cu timpurile ╚Öi asta se datoreaz─â ╚Öi tinerilor DJ. Ei sunt cei care pun muzica noastr─â în cluburi chiar ╚Öi azi, cu remixuri ╚Öi în original, în toate modurile în care se poate, astfel încât am trecut timpul. Asta ne-a ╚Ťinut puternici. Întotdeauna au existat modific─âri în muzic─â, dar acestea s-au influen╚Ťat mereu reciproc ╚Öi asta conteaz─â.”

Boney M a însemnat: Liz Mitchell, Maizie Williams, Marcia Barrett ╚Öi Bobby Farrell. Trupa a lansat 8 albume, între 1976-1985. Hit-urile sale au fost ┼či sunt fredonate pe toat─â planeta. Au stat în topurile muzicale luni în ┼čir. Între numeroasele succese ale trupei se num─âr─â: “Rivers of Babylon“, ”Rasputin”, “Brown Girl in the Ring”, “El Lute”, “Gotta Go Home”, “I’m Born Again”, “Bahama Mama”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday”, “Daddy Cool” ┼či “Painterman”.

Categorii bilete :

Categoria 1 - 200 lei , promotie 25%    150 lei 
Categoria 2 - 150 lei , promotie 25%  112,5 lei 

Categoria 3 - 120 lei , promotie 25%      75 lei 

Categoria 4 -   90 lei , promotie 25%      60 lei 

Categoria 5 -   50 lei , promotie 25%   37.5 lei ,

 

In perioada 6 - 17 iunie 2018 costul biletelor este redus cu 25%

 

28 noiembrie 2018, Sala Palatului

În actuala componen╚Ť─â, Boney M feat Liz Mitchell va concerta la Bucure╚Öti, pe scena S─âlii Palatului, în data de 28 noiembrie. Vor r─âsuna toate hit-urile care i-au consacrat, printre care “Daddy Cool”,“Rasputin”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday” sau “Brown Girl in the Ring”, într-un show live de dou─â ore. În deschidere va fi Ottawan, celebru în toat─â lumea mai ales cu "D.I.S.C.O." ╚Öi "Hands Up (Give Me Your Heart)".

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONCERT

Visul unei nopti de vara

19 iunie - Green Hours jazz-cafe

Visul unei nopti de vara

20 iunie - Green Hours jazz-cafe

Ada Milea: Republica Mioritică România

23 iunie - Green Hours jazz-cafe

Michael Bolton - Bucuresti

22 iulie - Sala Palatului

LIVE LA SALA PALATULUI - CONCERT ANIVERSAR FUEGO

15 noiembrie - Sala Palatului