Craciun Vienez

CONCERT

Sala Palatului, Str. Campineanu Ion nr. 28, Bucuresti

22 decembrie 19:00


Detalii eveniment

 Organizatorii anunta perioada de pre-sale in data de 16.07 - 31.08.2018, pentru bucuresteni.

 1. Golden VIP : 300 lei - pre-sale 197 lei 

2.             VIP : 250 lei - pre-sale 177 lei

3. Categ      I   : 215 lei - pre-sale 157 lei 

4. Categ    II   : 180 lei - pre-sale 137 lei 

 5. Categ   III   : 155 lei - pre-sale 117 lei

 6. Categ   IV  : 125 lei - pre-sale 57 lei

 

“CRACIUN VIENEZ” in Bucuresti pe

22 decembrie la Sala Palatului

Sărbătorile de iarnă ANUNTA un cadou special pentru cei ce îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss.

Încântătoarea orchestră vieneză Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna va străluci din nou pe scena Sălii Palatului in data de 22 decembrie, sub egida “CRACIUN VIENEZ” , cu începere de la ora 19:00. Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a  sărbătorilor de iarnă şi, totodată, o incantare pentru melomani.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Preturile biletelor variaza in functie de categorie astfel:    GOLDEN VIP = 300 LEI,        VIP = 250 LEI, CATEG I = 215 LEI, CATEG II = 180 LEI, CATEG III = 155 LEI, CATEG IV= 125 LEI

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

CONCERT

Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary

28 octombrie - Sala Palatului

AL DI MEOLA - OPUS 2018

27 noiembrie - Sala Palatului

DUELUL HITURILOR

29 noiembrie - Sala Palatului

Craciun Vienez - Ploiesti

21 decembrie - Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti