FROZEN - Regatul inghetat (Dr Tr Severin)

SPECTACOL

Palatul Culturii Teodor Costescu, Bulevardul Carol, Drobeta-Turnu Severin, Drobeta-Turnu Severin


Detalii eveniment

     Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine în premieră la Palatul Cultural ”Theodor Costescu”, din Drobeta-Turnu Severin, pe data de 16 Martie 2018, de la ora 19.00.

     Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

      După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Drobeta-Turnu Severin, cu o nouă față și o adevărată petrecere la palat.

Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf ...

       De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

         Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul),Johnny Badulescu, Sabrina Diacov, Alexa Niculae, Adriana Gîrneț, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Gabriel Huian, Iorestina Florea, Vlad Jipa, Doru Bem, Theodor Costache, Andrei Bireș si trupa de dans “ Dance – World “. 

Regia: Bogdan Caragea /Ovidiu Ianu  

Compozitor: Nicolae Caragia (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Alina Cimpoieru

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.

 

Biletele se pot achiziționa online de pe  Bilet.ro si la Casa de Bilete a Palatului Cultural.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

SPECTACOL

Beijing Dance Academy

31 ianuarie - Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti

Russian Night cu Tania Popa

1 februarie - Restaurant Elisabeta

TEO, VIO SI COSTEL - 100% PARERI

16 februarie - Sala Palatului

SATRA - Noi Tiganii

17 martie - Sala Palatului