FROZEN - Regatul inghetat (Timisoara)

COPII

Teatrul National Timisoara, Strada Marasesti 2, Timisoara


Detalii eveniment

        Theater du Soleil și echipa muzicalului   Frozen Regatul Inghetat va invita sa luati parte la un spectacol magic, cu personaje indragite si cunoscute atat de cei mari, cat si de cei mici.

După reprezentatiile de succes revine   cu o noua  fata, cu invitati surpriza si o adevarata petrecere la palat.

Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de... basm care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans,  Kristoff , Olaf ...

De ce ai vrea sa ratezi asa ceva? Va putem da o mie de motive pentru a fi alaturi de noi. Insa, pentru a va convinge ca intr-adevar trebuie sa fiti parte din noua  noastra poveste,  va spunem doar atat: va fi o lume de basm, din care nu veti mai vrea sa iesiti. Va fi magie , decoruri de basm , proiecții  3D, va fi cantec si dans. Va fi bucurie. Intr-un cuvant : copilarie! 

Tu cand ai fost ultima oara copil?

Va asteptam, alături de o echipa formată din peste 30 de actori și dansatori precum și de mulți alți oameni in spatele scenei 

Regia este semnată de Bogdan Caragea /Ovidiu Ianu, muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa ,  Alina Cimpoieru este coregraful  acestui spectacol.

Scenograful spectacolului  este Ovidiu Pascal  iar costumele sunt  realizate  de designerul  Geanina Punkosti

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiectie high- tech 3D virtual reality background combinata cu efecte de lumina si cu elemente demobilier real, o premiera pentru un spectacol de teatru romanesc

Proiectia 3D a decorurilor a fost conceputa si realizata de Concept Factory aceeasi companie care a realizat si invitatia pentru Delia’s Winter Wonderland, holograma pentru Horia Brenciu si a lansat Minions si Fast and Furious 7.

Toți sunt excelenți profesioniști, au cărți de vizită impresionante în domeniu și realizări remarcabile

În rolurile principale îi vom putea aplauda pe Aurelian Temisan , Emil Mitrache (Americanul), Sabrina Diacov, Alexa Niculae, Adriana Girnet, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Gabriel Huian , Iorestina Florea, Vlad Jipa , Darius Daradici, Doru Bem, Theodor Costache, Andrei Bires, si trupa de dans  “ Dance – World “.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

COPII

Nu mai exista alt eveniment la aceasta categorie!