FROZEN - Regatul Inghetat (Iasi)

COPII

Sala Sporturilor Iasi, Strada Palat, nr. 2, Iasi


Detalii eveniment

După succesul extraordinar înregistrat în PREMIERĂ EUROPEANĂ  la București (8 octombrie şi 6 decembrie 2016, Sala Palatului), organizatorii - Art Theater du Soleil și echipa muzicalului FROZEN Regatul înghețat vin si pe scena Salii Sporturilor din Iasi in data de 12 februarie, ora 17:30.

,,FROZEN Regatul înghețat” este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm care îi poartă pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului. Spectacolul este un show de talie europeana in care sunt implicati 17 actori,  20 dansatori. Talentul artistic este completat si de spectacolul de lumina si culoare. In premiera in Romania, spectcolul beneficiaza de primul decor 3D realizat prin proiectie 3D, echipa care a realizat efectele vizuale fiind aceeasi care a lucrat si pentru spectacolele unor artisti consacrati.

Este un spectacol asteptat de catre copii, un spectacol in care si parintii vor avea ocazia ca pentru 105 minute sa redevina copii si sa se bucure alaturi de cei mici de minunata lume din regatul Arandel.

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

COPII

FROZEN - Regatul Inghetat (Piatra Neamt)

23 februarie - Sala Polivalenta Piatra Neamt

FROZEN - Regatul inghetat (SUCEAVA)

24 februarie - Casa de Cultura a Sindicatelor - Suceava

FROZEN - Regatul inghetat (B)

9 martie - Sala Palatului