TOC TOC

TEATRUL AVANGARDIA

Teatrul Avangardia, Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Sector 2, Bucuresti, in zona Pietei Universitatii, Bucuresti

3 martie 20:00


Detalii eveniment

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si laureat Broadway World in 2015, va prezentam pectacolul de teatru care a innebunit de ras tot mapamondul – cea mai de success comedie frantuzeasca din ultimii 10 ani: TOC TOC!

Haideti la cea mai sarita de pe fix comedie, sa radeti in hohote alaturi de Alba – o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra (Monica Ciuta), Dan – un taximetrist obsedat de calcule (Silviu Biris), Bob – un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Victor Bucur), Maria – o habotnica ce are si mania verificarilor (Anca Turcasiu / Andreea Mateiu), Lili – o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si Fred – un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu!). Si pe langa cei sase pacienti, bine intentionat, insa mereu depasit de situatie, apare in momentele de maxima tensiune un asistent in ton cu ultimele tendinte ale modei (Daniel Burcea).

Iar noua ne va face placere sa va vedem razand in sala de spectacol si, mai ales, sa stim ca veti ramane cu idea care constituie mesajul central al piesei – ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.

Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – TOC TOC se joaca cu mare success si in Romania unde in 3 ani a facut sa rada peste 10.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

Mai multe informatii despre spectacol pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului, www.TocToc.ro si pe pagina pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania

Unde se joaca: Cinema Pro ( Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Sector 2, Bucuresti, in zona Pietei Universitatii)

Ora de incepere: 20:00

Durata: 1 oră și 40 de minute 

Distributia:

Fred - Mihai Gruia Sandu

Dan - Silviu Biris

Maria - Anca Turcasiu / Andreea Mateiu 

Alba - Andreea Samson

Bob - Andrei Mateiu

Lili - Doina Antohi 

Asistentul - Daniel Burcea

Ascunde detalii eveniment

Calendar evenimente

Alte evenimente din aceeasi categorie

TEATRUL AVANGARDIA

DEMNITATE

26 februarie - Teatrul Avangardia

CHAT CHAT CHAT - Constanta

1 martie - Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta

DEMNITATE

8 martie - Teatrul Avangardia

CHAT CHAT CHAT

17 martie - Teatrul Avangardia

INTRIGA

22 martie - Teatrul Avangardia

INTRIGA

24 martie - Teatrul Avangardia

DEMNITATE - Ploiesti

26 martie - Casa de Cultura Sindicatelor Ploiesti

DEMNITATE - Constanta

27 martie - Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta